Family hotel Izvorite


Mladezhko

Family hotel Izvorite, Mladezhko
Booking information
phone for booking - Family hotel Izvorite, Mladezhko 0879 903878     05959 2222

address of Family hotel Izvorite, Mladezhko Mladezhko, Mladezhko, Malko Tarnovo
Description
Family hotel Izvorite, Mladezhko offers 60 beds in total.

Семеен хотел "Изворите" разполага с 14 стандартни двойни стаи с по едно допълнително легло,4 двойни стаи Делукс с диван с възможност за разтягане,апартамент Джуниър с една спалня и хол с диван с възможност за разтягане, апартамент Делукс с две спални и хол с диван с възможност за разтягане.

Хотелът разполага и със СПА център оборудван с: закрит басейн,детски басейн,джакузи, просторна парна баня, био сауна и зона за релакс.Конферентната зала е с капацитет-25 човека,подходяща е за провеждане на обучения и семинари.За да сте във форма предлагаме и фитнес.За най-малките предоставяме детски кът.

Приказната атмосфера в ресторанта предразполага за романтични вечери и задушевни разговори с приятели, както и за нови бизнес запознанства. Ще бъдете обслужени изключително внимателно от персонала, който през цялото време ще се грижи за Вашето незабравимо преживяване.

Дали е закуска или обяд, следобедно кафе или коктейл, семейно празненство или гала- вечеря, ние можем да направим всичко за Вас! Още с влизането си в хотел Изворите, ще бъдете посрещнати от топла приятелска атмосфера и внимателно обслужване! Ресторанта е решен в изискан и съвременен дух, като идеята е всеки гост да се почувства свободен и господар на времето си. Тук удобството и комфорта на клиента е осигурено от широката светла зала с 60 места, от гледката през широките прозорци към гората и от изтънчената изисканост на обслужването. Модерно обзаведената кухня, съчетана с въображението на готвача, също е гаранция за добре прекарано време.

Extras and amenities
Family hotel Izvorite, Mladezhko offers you the following amenities:

parking lot, restaurant, fitness centre, security, sauna, jacuzzi, playground, children's pool, barbeque, conference hall, steam bath, TV set, cable television, air conditioning, heating, refrigerator, phone, internet, bathroom/toilet, laundry, balcony, view, indoor pool, hair-dryer, laundry, ironing, c. card payment, summer garden, tavern, SPA center
Map
Prices
Those are total prices for the premises per night.

type places number high summer
low summer
high winter
low winter
other
standard room 2 14 N/A N/A 36 € 29 € N/A
studio 4 4 N/A N/A 44 € 36 € N/A
apartment 4 1 N/A N/A 59 € 52 € N/A
luxury apartment 6 1 N/A N/A 72 € 62 € N/A

Back New search